Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.10.2009 18:40 - Доган продължава да показва среден пръст на България и Европа
Автор: bgnews Категория: Новини   
Прочетен: 2125 Коментари: 5 Гласове:
0



Като не се явява редовно на работа в парламента.   Безпричинните отсъствия на лидера на ДПС за септември са 13, според едни медии, и всички заседания  за септември според други медии. 

Както явно се оказва, редовните парламентарни заседания на Парламента за септември са били 13. 

И докато законноста на отсъствията на един депутат може да е неуреден в Конституцията въпрос, то демонстративното неоправдано отстъствие на един лидер е етично престъпление и по недвусмислен начин показва мнението на лидера на партията и на членовете на неговата партия(щом са му гласували доверие) към законите на една държава и правата на гражданите и. 

С тези си постъпки Доган демонстрира, че ДПС и нейните членове продължават да смятат, че законите за тях не важат, те са над тия "дребни подробности", и сами, както по времето на управлението на тройната коалиция определят за кого и как да важат закони а българският етнос е "втора ръка" граждани. 

В резултат се получава пряко насаждане на омраза между етносите на България. Нещо което се наказва по НК.

Остава открит въпроса защо прокуратурата не е предприела мерки за повдигане на обвинение и процедура за снемане на имунитет за ад може той да бъде разследван.

И защо ГЕРБ, които чрез лидера си, Бойко Борисов, деклариха че няма да бъдат толерантни към подобни действия, предприемат само козметични мерки за пресичане на дискриминацията.


Тагове:   Доган,   омраза,


Гласувай:
0



1. анонимен - олала... /радерс/
19.10.2009 19:00
Отсъствията от заседания ли да се считат за дискриминация? Хм - малко пресилено; ще ни се смеят и свраките. Всъщност, има си регламент; не се плаща на отсъстващите и толкова...
цитирай
2. bgnews - Аха браво бе
19.10.2009 23:26
и ако демонстративно се изпикая на пода на джамията, когато тече молитва на всички вярващи ще препоръчаш да бъда глобен само за дребно хулиганство, ако въобще ме лови някакъв закон.
цитирай
3. анонимен - boiko stana za smjah, za poreden ...
07.12.2009 17:14
boiko stana za smjah, za poreden put, a dogan mu dreme
цитирай
4. анонимен - Много бързо забравихме историята си! Кой ни освободи от башибозука!Ама се побратимихме с тях!Че и новини и сериали на турски! Е сега ще си сърбаме попарата!
09.01.2010 13:35
Крайно време е Народното събрание да приеме -Закон за разпространението на непроверени , неверни , поръчкови и спекулативни статии и материали в медиите - вестниците , телевизията и радиото, които подстрекават институциите и обществеността към конфликти , уронващи личния живот и авторитета на хората в Р.България , водещи до особено тежки последствия !!?
Имаме много такива случаи ! Например ;случая със клеветите по адрес на Президента на Р.България , а сега и със Министъра на Вътрешните работи г-н Цветан Цветанов , който е всеотдаен към работата си в МВР и честен човек , но злите езици са на път да разбият кариерата му на политик и семейството му , както през 2003г., съсипаха живота на композитор Митко Енчев Димитров , Председател на Партия "Обединение за запазване на Богатствата на България " , а също и на неговото семейство ,което и до ден днешен живее в много тежки условия , заради големите интриги на медиите!? Този закон трябва да има характера на определенията по чл.93 от Наказателния Кодекс, за да има респект към негативните слоеве на обществото в Р.България!!! Трябва да има и граждански и обществен контрол в съдебната ни система за да се спрат и поръчковите и незаконни дела в нашата държава!!!
http://www.boozho.com/uprofile.php?id=2238
цитирай
5. ok3223 - Така ли
21.02.2010 10:49
Цензура а. Ченгетата на власт ще градят ЧЕНГЕСАРСКА БЪЛГАРИЯ. Докато, и за да докопаме кокала на властта бе позволено и възможно всичко.
Щом като ни е вече в устата, ще затворим устите на всички останали.
Ще слушате и слушаме вече само песни и химни на възхвала, и прослава на ГЕРБ и вождовете й.
Няма ли да ви приседне, а?
А ЕС, а светът, а?
Само химни им се слушат...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bgnews
Категория: Новини
Прочетен: 45214
Постинги: 11
Коментари: 16
Гласове: 26
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930